Wall-E – Merită Văzut? Despre Ce Este Vorba?

Wall-E

Vezi filmul Wall-E: Intr-un viitor indepartat, dar nu nerealist, unde omenirea a abandonat planeta deoarece a devenit un mormant de deseuri din cauza produselor vandute de o puternica corporatie multi-nationala numita “Buy N Large, WALL-E – un robotzel simpatic care se ocupa de colectarea deseurilor a fost lasat sa curete mizeria.

Foarte curios si uimit de istoria Pamantului, Wall-E  este singur pe planeta cu exceptia animalului sau de companie – un gandac. Intr-o zi, Eve, un robot periculos de recunoastere, este trimis pe Pamant pentru a gasi dovezi care sa faca lumina daca planeta poate sustine din nou viata

. Wall-E se indragosteste de EVE si ajunge sa o salveze de o furtuna de nisip si ii arata o planta pe care a gasit-o printre niste vechituri.

Faptul ca Wall-E ii arata planta lui EVE, se activeaza un sistem automatizat al ei pentru a stoca plantelor în interiorul corpului , a activa un “far” se întoarce acasă pentru dezmembrarea ei, şi a închis-o jos.

După aceasta, WALL-E merge la lungimi de mare pentru a avea grijă de ea, chiar se întâmplă o dată cu robotul inactiv, în speranţa că ea va reactiva, revine Evei navei să o colecteze, determinându-WALL-E a se agăţa cu disperare să cocă nava, ca acesta revine la Axiom, nava amiral a flotei starliner BNL.

La andocare, WALL-E urmează EVE ca ea este luată la podul de pe navă. Ca el progreseaza prin Axiom, devine evident faptul că, după secole de trai în microgravitatie şi bazându-se pe sistemele navei automatizat, pasagerii umane au suferit o pierdere osoasă severă şi să devină obezitate morbidă.

Căpitanul se supune controlului puţin, plecarea navei pentru pilotul automat sale robotice, auto.

Când EVE este adus la pod, căpitanul învaţă că, prin introducerea probei ei a plantelor în interiorul navei Holo-detector ca un semn de Pamant locuit fiind din nou, Axiom va intra hiperspatiu şi să se întoarcă pe Pământ pentru a permite pasagerilor sai pentru a repopula planeta.

Cu toate acestea, atunci când EVE este deschis, a plantelor lipseşte. Ea este considerat defect si este dus la secţia de reparaţii robot cu WALL-E.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation