Ghost Rider – Merită Văzut Filmul?

Ghost-Rider

Ghost Rider: Un motociclist indraznet pe nume Johnny Blaze afla ca tatal sau Barton Blaze este in ultimul stagiu de cancer, asa ca accepta un pact cu Mephistopheles, dandu-i acestuia sufletul pentru ca tatal sau sa se insanatoseasca.

Dar diavolul il inseala, si Barton moare intr-un accident de motocicleta, in timpul unei expozitii. Johnny pleaca din carnaval, din oras, isi paraseste prietenii si iubita Roxanne. Ani buni mai tarziu, Johnny Blaze devine un motociclist de succes, care isi risca viata in diferite spectacole. O intalneste pe Roxanne din nou, care a devenit reporter TV.

Mephistopheles ii propune lui Johnny ca il va elibera de contract daca devine Ghost Rider si il invinge pe fiul sau malefic Blackhear, care vrea sa detina o mie de suflete rele sa sa aduca iadul pe pamant.

După uciderea înota, care a fost trimis la standul de timp, Johnny dă contractul Blackheart. El repede se transformă în Ghost Rider într-un efort de a supune Blackheart, dar zori vine şi el este redat neputincioasă.

Blackheart utilizează contractul pentru a absorbi mii de suflete în corpul său, luând numele de “Legiunea”. El încearcă să omoare Johnny, dar atunci când este distras Roxanne foloseste pusca aruncată lui Johnny de a le separa.

După ce ea nu reuşeşte să distrugă Legiunea, Johnny ia pistolul şi se mută în umbre pentru a transforma intr-o arma pusca supranatural şi o foloseşte pentru a distruge Legiunea afară.

Legiunea re-forme, dar se mută în Johnny şi utilizările sale Pocăinţei Stare, realizate efectiv de mii de suflete care populează organismul Legiunii, să-l facă catatonic.

Johnny se abate de la Roxanne, ruşinat de aspectul său monstruos, dar ea îl abordări. Ca Roxanne accident vascular cerebral craniul lui Johnny goale, el revine la forma umana.

Actorii din film

  • Matt Long – Young Johnny Blaze
  • Raquel Alessi – Young Roxanne Simpson
  • Peter Fonda – Mephistopheles
  • Nicolas Cage – Johnny Blaze / Ghost Rider
  • Brett Cullen – Barton Blaze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation