How to Train Your Dragon – Recenzia Filmului. Merită Văzut?

How-to-Train-Your-Dragon

How to Train Your Dragon     este un film cu actiunea plasata acum mult timp in urma, undeva in Nord, pe insula Berk. Aici un tanar viking pe nume Hiccup, doreste sa se alature celor din oraselul sau in lupta impotriva dragonilor care mereu dau tarcoale orasului.

Baiatul da de un impediment – tatal sau care este si conducatorul acestei comunitati, Stoik cel Mare, nu-l va lasa pe micul, neindemanaticul, dar inventivul sau fiu sa faca asta. Intr-o zi, Hiccup se aventureaza intr-o batalie si doboara un misterios dragon Night Fury cu inventiile sale, insa nu reuseste sa-l omoare.

Acum, Hiccup si dragonul, pe care acum il numeste Toothles, devin prieteni iar baiatul isi da seama ca oameni au judecat gresit aceste specii.

Când Hiccup câştigă dreptul de a ucide un balaur ca un ritual de absolvire, el decide să plece cu pentru a evita efectuarea un astfel de act. Astrid îl urmează la ascunzatoarea şi descoperă de prietenia lui cu dragon.

Ea încearcă să fuga înapoi în sat, dar Hiccup şi dragonul o opresc si alegerea ei pana si zboara ei la partea de sus a unui copac din apropiere, unde este blocat. Sughiţ solicită pentru o şansă de a explica, şi ei o ia la o plimbare. În zborul lor, sunt prinşi într-o turmă de dragoni care transportă alimente şi urmaţi-le la cuibul lor.

Acolo, ei descopera ca train your dragon  fura produse alimentare pentru a hrăni un mult mai mare, dragonul parazitare (alias Moartea verde) care le mănâncă, dacă acestea nu asigură suficientă mâncare. După ce pleacă, Astrid vrea să-i spuneţi satul de locaţia cuibului, dar sughiţ decide împotriva sa pentru a proteja edentaţiilor. Astrid este de acord să tacă pentru noapte.

Vocile ce au interpretat rolurile

Vocile care au interpretat rolurile din How to Train your dragon   :

  • Jay Baruchel – Hiccup
  • America Ferrera – Astrid
  • Jonah Hill – Snotlout
  • Gerard Butler – Stoick
  • Craig Ferguson – Gobber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation