Dorian Gray – Filmul Ce Merită Văzut

Dorian-Gray

Filmul Dorian Gray    : O fata noua apare in Londra, inocentul Dorian Gray, care urmeaza sa se mute in noua casa pe care a mostenit-o.

Baiatul cade imediat sub influenta lordului Henry Wotton, un om calculat, dar o persoana foarte rea care duce o viata plina de violenta. Multi ani Gray ramana la fel de tanar, insa adevarata sa infatisare o arata un portret pictat cand acesta venise aici.

Pictura ajunge la un moment dat atat de hidoasa incat nici nu mai poate fi privita. Adevarata dragoste isi face loc insa in viata lui Dorian, dar acesta ajunge sa isi apere secretul cu orice costuri.

Într-o noapte, înainte de plecarea sa la Paris, Vasile ajunge la întrebarea Dorian despre zvonurile de indulgenţe sale. Dorian nu neagă dezmăţ lui. El ia Vasile a portretului, care este la fel de hidos ca păcatele lui Dorian.

În furie, Dorian învinuieşte artist pentru soarta lui şi înjunghie Vasile la moarte. El şantajează apoi un vechi prieten pe nume Alan Campbell, care este un chimist, în distrugerea corpului lui Vasile. Dorind să scape de crima lui, Dorian calatoreste la un den opiu.

James Vane este în apropiere şi aude cineva se referă la Dorian ca “Făt-Frumos”. El urmează afara Dorian şi încearcă să-l împuşte, dar el este înşelat atunci când solicită Dorian James să se uite la el, având în vedere, spunând că este prea tânăr pentru a au fost implicate sibilă cu 18 ani mai devreme.

James Comunicate de Dorian, dar este abordat de o femeie de la den opiu care l-au chastises pentru care nu uciderea lui Dorian şi îi spune lui Dorian nu are vârsta de 18 ani.

În timp ce la cina, Dorian vede James urmărire motive şi teme pentru viata lui. Cu toate acestea, în timpul unui joc de partid de tir cu câteva zile mai târziu, un spectatori James este accidental împuşcat şi ucis de către unul dintre vânători.

După întoarcerea la Londra, informeaza Dorian lordul Henry că el va fi bun de acum, şi a început prin a nu rupe inima de ultima sa cucerire nevinovat, fiica unui vicar într-un oras de provincie, numit Hetty Merton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation