Pitch Me Now by Adina Banea

pitch me now

Pentru că eBloguri și Adina Banea m-au invitat să mă alături campaniei lor, mi-am permis să-mi dau un pic cu părerea despre blogul ei, Pitch Me Now.

Cu toate că pe Adina o citesc de ceva vreme, promit să nu fiu deloc subiectivă și să-mi exprim exact părerea care o am despre blog.

Pe partea de tehnic nu vreau să intru în detalii pentru că nu e punctul meu forte, însă când vine vorba de creație, aici stau destul de bine.

Analizând în ansamblu blog-ul Adinei, cu toate că, recunosc, m-am chinuit să îi caut și puncte negative, nu prea am găsit. De ce zic asta? Pentru că abordează o gamă largă de subiecte de discuție legate de dezvoltare personală și educație parentală până la sex și alte probleme în cuplu.

Legat de limbajul pe care îl folosește pentru a-și exprima gândurile în articole, eu zic că nu e nici prea metaforic, dar nici prea tehnic, fiind pe înțelesul tuturor și o rog să nu aibă niciodată în gând ideea de a trece la lucruri prea siropoase căci nu mai vreau un alt blog de genul lui Radu F Constantinescu. Crede-mă, îmi e de ajuns! :))

Am observat că dintre toate categoriile de pe blogul ei, capitolul INTERVIURI are cele mai puține articole scrise și vreau să o rog să recupereze din urmă. Din punctul meu de vedere, oamenii  sunt în permanență curioși să vadă ce a mai făcut unul și celălalt, dar mai ales când e vorba despre vreo vedetă.

Dacă ar fi să schimb ceva la blogul său, cred că aș alege altă temă care să mă trimită cu gândul către o pagină dintr-o carte sau jurnal. Nu zic că asta de acum este urâtă sau că nu se potrivește cu tema blogului, însă mi se pare un pic cam simplă.

Pentru că prea multe nu mai am de zis, în final vreau să vă mărturisesc un secret, asta dacă nu cumva v-ați adus aminte de Adina Banea și cine este ea de fapt. Vă mai aduceți aminte de replica pe care părinții cu copii mici acasă se uitau la emisunea Bebe TV?

Bună ziua și bine v-am găsit. Sunt Adina Banea și începând de astăz voi fi gazda emisiunii Bebe Tv în fiecare săptămână.”  Da, da este blogul acelei Adina.

Dacă v-am făcut curioși să aflați ce mai face Adina și mai ales ce scrie, vă invit să intrați pe Pitch Me Now by Adina Baneași să îi citiți pe nerăsuflate fiecare articol  sau mai simplu să intrați pe pagina oficială de Facebook care a ajuns deja la un număr considerabil de like-uri, 6000 mai exact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation