Au ajuns in biblioteca mea – Cărți din Luna Septembrie

Cărți-din-Luna-Septembrie

Luna Septembrie a fost de asemenea, o lună plină din punct de vedere literar. A fost mama mea în vizită și cum și ea e pasionată de cărți am îmbogățit biblioteca în mod considerabil. Să începem:

Anul acesta a fost Bookfest-ul de toamnă în luna Septembrie și bineînțeles că Editura Nemira a avut ofertă căreia nu ai avut cum să-i reziști. De asemenea mulțumită mamei mele mi-am completat colecția cu cărți noi de la Editura Trei. Abia aștept să le citesc și să le răsfoiesc.

Editura Arthur nu avea cum să lipsească lipsească din biblioteca mea iar colecția YoungArt e printre preferata mea.

Cărțile de la Maria

Cărțile sunt primite de la Maria, dealer-ul meu de cărți. Sunt minunate și mi le-am dorit din suflet. A doua plimbarea la Bookfest s-a lăsat tot cu noi achiziții la mega reduceri. Pur și simplu am profitat din plin de reducerile oferite.

Cărțile sunt primite la schimb. Nu am citit nimic de la Epica până acum. Prima carte pe care o citesc de la Epica și este oferită de către Librăria online Libris.

Mulțumesc și celor de la Litera pentru cărțile oferite. Îmi pare enorm de rău că nu au continuat seria Aripi dar sunt nerăbdătoare să citesc cealaltă serie.

Am primit primele 10 volume din cunoscuta serie Gossip Girls. Nu am citit nici un volum și nici nu am văzut serialul. Este un mister pentru mine. În urma unui schimb mi-am completat și colecția Chic de la Polirom Și ultimile dar nu cele din urmă, au sosit tocmai de la Timișoara de la o prietenă dragă!

Cam astea sunt minunatele comori ce și-au făcut loc luna aceasta în biblioteca mea. Abia aștept să văd cu ce mă surprinde Octombrie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation