Tigerland – Despre Ce Este Vorba în Film?

Tigerland

Tigerland: In septembrie 1971, un pluton de recruti ajunge in Ft. Polk, LA pentru a face antrenamentul de infanterie inainte de a pleca la razboi.

In ultima saptamana acestia se afla in Tigerland, o mlastina similara cu cea din Vietnam. Jim Paxton este unul din cei care s-au inrolat.

Acesta vrea sa experimenteze orice ca mai apoi sa scrie carti. Acesta sa imprieteneste cu Roland Bozz, un adevarat texan care are darul de a se baga mereu in necazuri. Cel putin 1 sociopat din pluton il uraste pe Bozz.

Pe masura ce filmul progreseaza, o altă fata a lui Bozz este afişată. Având în “viziune cu raze X pentru lacune,” Bozz găseşte modalităţi de soldaţi pentru a ieşi din armata, unul pentru că el nu are numai copii lui, dar o soţie cu handicap, cu propriile ei, şi mai târziu un alt soldat, Miter (Clifton Collins Jr. ), care sa alaturat pentru a dovedi bărbăţia lui, dar se trezeste cu mult peste cap.

La un moment dat, un alt soldat Bozz abordări în timp ce în concediu şi solicită ajutor pentru a ieşi, spunând “Mi sa spus, dacă doriţi să obţineţi din armată, vă ruga să fie Isus, sau te duci sa vezi Roland Bozz.”

Depre Bozz, din Tigerland

Bozz arată, de asemenea, raţionamentul său în spatele fiind spre deosebire de război: compasiunea sa umană. În cele din urmă conducerea naturale Bozz şi capacitatea câştigă-l titlul de liderul echipei, (uneori numită în calitate Jack).

Un alt nume Wilson private (care este un bigot rasială şi de asemenea, un instigator) înjoseşte continuu Miter şi Bozz (practic oricine care a judecătorilor să fie “mai slab” decât el însuşi).

Bozz este singurul care trece la represalii, ceea ce duce la o luptă între cele două. Paxton ajuta te desparţi de lupta si castiga, de asemenea, ura de Wilson.

Mai târziu, în timp ce faci exercitii live foc, Wilson merge după Bozz cu un pistol, spunându-i el de gând să-l omoare. Bozz încearcă să ia arma şi cele două lupte reciproc la sol, Wilson obtinerea de mâna de sus şi pune pistolul la partea din spate a capului Bozz si trage pe tragaci.

În mod miraculos, gemuri arma, Bozz salva viaţa lui. Ofiţerul comandant permite Bozz alege pedeapsa: au instanţa Wilson-marţiale sau “lasa-ma face cu el,” sugerând puternic din urmă.

În ciuda comandantul apăsând puternic să îl lase să se ocupe cu aceasta, Bozz spune că vrea Wilson “din armata”, pentru că el recunoaşte Wilson a luat o bătaie emoţională încă de incapacitatea sa de a comanda a devenit evident. Bozz părăseşte biroul spunând că vrea Wilson afară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation