Jackass The Movie – Merită Văzut?

Jackass-The-Movie

Jackass the movie  : Johnny Knoxville si prietenii sai nebun apar pe marele ecran pentru prima data in Jackass The Movie (Filmul). Acestia se plimba prin Japonia in costume de panda, creaza haos pe un teren civilizat de golf, fac cascadorii in care sunt implicati si crocodili adevarati, si asa mai departe. In timp ce Johnny Knoxville si prietenii sai isi pun viata in pericol, acestia ne distreaza pe noi spectatorii. Pregatiti-va pentru Jackass!

La sfârşitul filmului Johnny Knoxville este o catapultat într-un iaz, în cazul în care Rip Taylor sta intr-o barca, a început prin a anunta că “acesta este sfârşitul.” Aceasta faza este urmată cu creditele prezentate mai mult de cascadoriile din film.

Finalul original al filmului ar trebui să fie un aparat de Rube Goldberg-tip este cu fiecare dintre actorii care efectuează un tur de forţă, fie ceva cu ceea ce au făcut în serie (face, de exemplu, ar fi cascadorie prima au Preston ca “Wrecking Human Ball” aceasta robinete într-o Port-A Potty-), sau pur şi simplu pentru un gag vedere (cum ar fi onoarea bătut achiziţie în Port-A Potty-şi de aterizare pe un pat de role de hârtie igienică), se încheie cu Johnny care este lansat de pe catapulta de lângă Rip Taylor.

Cu toate acestea, din moment ce întregul aparat nu au lucrat impreuna cum au vrut, producătorii de film au decis să încerce fotografiere un final alternativ, care, aşa cum a făcut-o în filmul “Son Of Jackass” Sketch.

Satira Fiul lui Jackass implică pansament toţi actorii din “omul vechi”, hainele şi alerga în jurul lor cu clădiri explodează şi grajduri, să proclame cu Steve-O supravieţuitor, “Da, amice.” În statele comentariile exprimate că acest lucru este ironic ca Steve-O, cel mai puţin probabil să ajungă chiar şi o vârstă mare.

Unele biţi de la sfârşitul nu au fost incluse în creditele de la sfârşitul de asamblare, îmbrăcat ca skateboarder penis în costum şi maşină Plinko gigant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation