Jackass Number Two – Despre Ce Este Vorba în Film?

Jackass-Number-Two

Jackass Number Two : Este un film de comedie american din anul 2006. Este una din seriile Jackass, bazat pe emisiunea MTV cu acelasi nume. Ca si predecesorul sau din 2002, filmul este o compilatie de cascadorii si farse.

In film joaca binecunoscutii Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius, Steve-o, Ryan Dunn, Dave England si Wee Man. Filmul a fost regizat de catre Jeff Tremain, producatorul emisiunii de pe MTV.

Jackass Number Two este o compilatie de diverse cascadorii, farse şi o satira in acelasi timp, dar în esenţă nu are nici o intriga. Filmul începe cu o introducere a celor nouă actori.

Ca furtuna le alungare, Ryan Dunn sare intr-un vagon de tren in timp ce un taur rupe usa si se navaleste asupra lui. Preston Lacy este împins printr-un gard de un taur în timp ce încerca pentru a trece peste asta. Dave Anglia luând acopere într-un coş de gunoi, care este bătut anulată de către un taur.

Jason “Wee-Man” Acuña este pe teren, cu un viţel bătut, şi Chris Pontius este aruncat într-un bazin pentru copii cu coarne de un taur. Du-te la onoare McGhehey şi Steve-O şi să rupă printr-un gard, nu a făcut. Johnny Knoxville şi Bam Margera sunt la stânga, şi de a lua urmărit într-o casă.

Bam salturi printr-o fereastră, şi se opreşte în piesele lui Johnny de a furniza linia de semnătură, “Bună, eu sunt Johnny Knoxville, bun venit la Jackass!” Înainte de a apărea printr-o fereastră criticat de mai mulţi tauri, urmat de titlul filmului pe ecran.

Filmul se încheie cu Johnny Knoxville în ceea ce apare o camera de hotel pentru a fi cu o capcană urs. Rata apoi scade la un număr de film Busby Berkeley, stil muzical de producţie set de La Cage aux Folles piesa “Cel mai bun de Times”, în cazul în care exprimate cânte şi să danseze în acelaşi timp revelatoare a lua afectat de cascadorii violente.

Ca şi în primul film, Rip Taylor este la sfârşitul secvenţei a susţinut că nu se simte atât de bine, pentru că o băutură numită “Piledriver” văzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation