Yogi Bear – Un Film din 2010, ce Merită Văzut

Yogi-Bear

Yogi Bear  2010  : Se sarbatoresc 110 de ani de la infiintarea parcului Jellystone; dar aceasta ar putea fi ultima aniversare deoarece Mayor Brown vrea sa inchida parcul si sa vanda pamantul. Daca parcul se inchide, Yogi Bear si Boo Boo isi vor pierde casele.

Acestia isi unesc fortele cu serfiul Smith pentru a salva Jellystone de la inchidere. Yogi trebuie sa demonstreze acum ca este mai destept decat un urs obisnuit.

Yogi (vocea lui Dan Aykroyd) si Boo Boo (vocea lui Justin Timberlake) sunt doi urşi bruni, care au o înclinaţie pentru furtul cosuri de picnic de la vizitatorii Jellystone Park, în timp ce rangerii parcului Smith (Tom Cavanaugh) şi Jones (TJ Miller) să încerce să a le împiedica să facă acest lucru. Între timp, primarul Brown (Andrew Daly), îşi dă seama că oraşul lui se confruntă cu o criză financiară ca urmare a cheltuielilor risipitor din partea acestuia.

Pentru a rezolva aceasta şi să finanţeze campania electorală care urmează să fie guvernatorul statului următoare, primarul decide să “găsească un loc a pierde bani, asa ca el poate câştiga”, şi el alege Jellystone, parcul unde trăiesc urşi. Parcul este selectat ca sit de logare, şi Jellystone este oprit.

Acum, văzând că casa lor este în pericol de a fi distrus, este de până la Yogi si Boo Boo, impreuna cu Ranger Smith şi un documentar-shooter pe nume Rachel (Anna Faris), pentru a salva parcul.

Pentru a salva parcul de a fi oprit, Ranger Smith deţine un festival Centennial, unde speră să facă un profit de vânzare Trece sezon. Pentru a sabota efortul, primarul Brown joacă pe ambiţia Ranger Jones “, care urmează să fie ranger cap şi promite-i poziţia în cazul în care fondurile nu sunt ridicate.

Yogi Smith a promis să stea la vedere în timpul festivalului, dar Jones convinge-l să meargă înainte cu un plan de ajutor. Yoghin încearcă să vă rugăm să mulţimii cu o performanţă nautic care o ia razna când el stabileşte greşeală Capul lui pe foc. În haosul, focuri de artificii Smith înfiinţat sunt răsturnate şi incendiate prematur, lansarea lor în public asamblate care fug într-o panică.

După Jellystone este oprit, Ranger Smith este obligat să rămână în Evergreen Park, o mică enclavă urban sufocat cu gunoi şi de poluare, dar nu după ce a spune că Yogi Yogi nu este la fel de inteligent ca el crede ca este. Smith, Rachel, Yogi, Boo Boo şi planul pentru a opri vânzarea de Jellystone. Ei învaţă că ţestoasă de companie Boo Boo este o specie rară, ceea ce înseamnă că Park nu poate fi distrus cu broasca acolo.

Primarul Brown afla şi ordinele sale gărzile să-l răpească testoasa, astfel că el poate reduce, toţi arborii de Jellystone şi mărturiseşte pentru Yogi, Smith, Rachel, iar Boo Boo, că el nu-i pasa de lege şi doreşte mai multă putere decât ceea ce este cel mai bun pentru oameni şi mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation