The Bank Job – Un Film de Succes. Îl Recomand

The-Bank-Job

The Bank Job   : Afacerile merg prost pentru Terry Leather, un dealer de masini din Londra, casatorit si cu copii. Martine, un fost model care are anumite sentimente pentru Terry ii dezvaluie o schema: alarma unei banci este oprita pentru cateva saptamani.

El aduna o echipa, dar nu isi da seama ca fata vrea doar niste poze cumpromitatoare dintr-o cutie de valori. Multe persoane importante sunt la mijloc. Vor reusi acesti amatori sa o scoata la capat?

Terry Leather (Jason Statham), are mari probleme cu afacerea sa cu masini. Prietenul său, fotograful Kevin Swain’s (Stephen Campbell Moore), ex-prieten, un fost model pe nume Martine Love (Saffron Burrows) ii oferă lui Terry o şansă de a câştiga destui bani pentru a nu-si mai face griji vreodata in priviinta lor : un jaf de bancă în Baker Street, Londra, în cazul în care ea are detalii critice.

Adună prietenii lui Terry mic-penale, inclusiv Kevin, un cândva pornografic actor Shilling Dave (Daniel Mays), un mecanic numit Bambas (Alki David), şi un elegant con-om “Major” Guy Singer (James Faulkner).

În timp ce scouting ramura de Lloyds Bank, Terry şi Martine inspecta bolta în timp ce Kevin şi Dave caz exterior. Soho gangster Lew Vogel (David Suchet), care ţine evidenţa payoffs poliţiei sale la aceeaşi ramură, se întâmplă pe Dave şi Kevin.

Gasca nou-formate închiriază un magazin de accesorii din piele două loturi departe de bancă, şi sape un tunel sub un restaurant fast-food pentru a ajunge la seiful bancii subteran. Terry are Eddie Burton (Michael Jibson), unul dintre muncitorii garaj sale, ca un paznic cu un walkie-talkie pe un acoperiş din apropiere.

Martine, o dată de heroină capturate de contrabandă în Marea Britanie şi care doresc să evite inchisoare, a înfiinţat gasca pentru acest loc de muncă pe numele de MI5, care doreşte conţinutul unui anumit cutie seif, nr 118. Această casetă conţine fotografii de a compromite un Regale Britanice (în film, Principesa Margareta).

Martine are o aventura cu MI5 ambiţioase operative Tim Everett (Richard Lintern); fotografii şi caseta aparţin unui gangster militant negru care solicită însuşi Michael X (Peter de Jersey), el foloseşte fotografii pentru a evita probleme cu Poliţia Metropolitană, şi MI5 este acuzat de recuperarea fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation