Knowing – Merită Văzut Filmul?

Knowing

Filmul Knowing   : In toamna anului 1959 o capsula a fost pusa la pastrare in care mai multi copii au pus imagini cu desene sau scrieri despre cum cred ei ca va arata lumea peste 50 de ani. Lucinda, o fetita ciudata care aude voci, scrie siruri lungi de numere.

In 2009 acea capsula a fost scoasa la lumina iar fiecarui copil i se da o scrisoare din capsula.

Caleb Koestler primeste scrisoarea cu numere a lui Lucinda si tatal sau John – un astrofizician trage un ochi asupra numerelor si descopera ca sunt datele dezastrelor care s-au petrecut in ultimii 50 de ani si numarul mortilor. Trei data raman, si toate foarte apropiate de viitor.

Jonathan învaţă despre Lucinda dupa ce zgarie usa de dulap şcolii, şi că ea a murit recent dintr-o supradoza de droguri. Sora lui John il încurajează să se împace cu tatăl lor.

Caleb primeşte mai multe vizite de la strainii misteriosi, care-i dau o piatră mică si neteda, şi ii sunt prezentate imagini ale Pamantului care ia foc.

Pe drumul său pentru a ridica Caleb de la scoala, martori Jonathan un accident de avion. Este data la care numerele de prezis pentru următorul dezastru, John îşi dă seama că numerele de inexplicabile sunt locatii de evenimente.

Jonathan găseşte Lucinda fiica lui, Diana, şi fiica Abby, dar le sperie departe atunci când dezvăluie interesul său în Lucinda. Jonathan pinpoints următorul dezastru la Worth Street din Manhattan. Cu ştiri de teroare-ameninţări, Jonathan suspecţi de cataclism viitor va fi un atac terorist.

El vede un om suspecte într-o staţie de metrou şi urmăriri-l pe un tren oprit. Încolţit în faţa trenului, omul se dovedeşte a fi doar jocuri care shoplifted video. În acel moment acelaşi timp, o derails apropie tren, zdrobitor în gară şi distrugând o mare parte a trenului lui Jonathan.

Diana spune Jonathan că următoarea dată este ziua mama ei ia spus că va muri, 19 octombrie. Mama Dianei auzit voci în şoaptă lucruri oribile şi sa mutat în pădure la “gata”.

Căutare în două Lucinda vechi acasă la distanţă mobil. Diana crede ca ultimul număr nu este “33″, ci “EE” scris invers. Ei găsi imagini ale dezastrelor ea prezis şi o copie a gravură Matthäus Merian a “viziunii carul” lui Ezechiel.

Găsirea unui morman de pietre mici, netede lângă pat Lucinda lui, Ioan-l pentru a găsi flips peste partea de dedesubt acoperite cu cuvintele, “Toată lumea Else”, reprezentând un cataclism care nimeni nu va scăpa.

În timp ce John şi Diana se află în interiorul Strangers apar in jurul masinii care transportă copii. Ioan unităţi le departe doar să aud de la Abby că “oamenii şoaptă” vrut ei Caleb şi să meargă cu ei. I

oan urmăriri unul dintre strainii in padure si confruntă-l într-o compensare. Străin deschide gura, eliberând un vuiet teribil şi fluxul de lumină înainte de a dispare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation