The Mechanic – Merită Văzut Filmul Acum, După 20 Ani?

The-Mechanic

The Mechanic 2011   : Arthur Bishop, rol in care joaca Jason Statham este un “mecanic” – un asasin de elita cu un cod strict si cu un talent unic in a-si elimina tintele intr-un mod foarte curat. Este un job in care trebuie sa te detasezi total si in care trebuie sa fii foarte bun, si Bishop este cel mai bun din bransa sa.

Cand mentorul si cel mai bun prieten al sau Harry este ucis, Bishop ii vrea pe cei responsabili morti. Misiunea sa devine mai complicata cand fiul lui Harry – Steve il abordeaza si este determinat sa invete de la Bishop cum sa devina un asasin.

Filmul se deschide infatisandu-ne un om aflat intr-un avion pe cale sa aterizeze la un hangar privat şi el merge apoi pe un drum care merge la vila sa cu escorta lui pază armată.

Schimbările om în costume de baie său şi încasările pentru a intra în piscina sa privată de a avea o baie. Ca el înoată a anunţurilor sale ceas la fundul piscinei şi înoată în jos pentru a o recupera.

Un om necunoscut Graiferi victima înot şi-l deţine, în conformitate până când el moare. Asasinul, Arthur Bishop (Jason Statham), apoi foloseste haosul care urmează să ia o rută atentă din conac şi la un râu din apropiere, unde el sare în şi se face nevazut

. Înapoi acasă, Bishop se întâlneşte cu Harry McKenna (Donald Sutherland), pe care Bishop il priveşte ca pe un prieten şi ca mentor.

Revenind la casa lui, Episcopul controale pentru noul său contract doar să constate că noul contract este de a ucide Harry. telefoane Episcopul angajatorul său pentru a verifica dacă contractul este corectă şi în momentul confirmării de el solicită o intalnire fata in fata.

Episcopul se întâlneşte cu Dean (Tony Goldwyn), care îi spune despre o misiune a eşuat în Africa de Sud, în care asasini din agenţia de episcop pentru lucrări au fost ucişi.

spune Dean Episcopul că numai doi oameni ştiau despre misiunea, Dean si Harry, Harry şi că au primit bani în schimbul pentru detalii ale contractului. Episcopul Harry ucide fără tragere de inimă şi face să arate ca un carjacking. La Bishop mormântul lui Harry întâlneşte fiul lui Harry, Steve.

spune Steve Bishop că el va ieşi şi să găsească orice carjacker şi ucide-le ca răzbunare. Episcopul urmează secret Steve şi întrerupe-l de la uciderea unui carjacker că a rula în. Episcopul recunoaşte potenţialul de prime de Steve şi decide să-l tren ca un “mecanic”.

El adoptă un Chihuahua şi instruieşte Steve să ia câinele cu el la un magazin de cafea în fiecare zi, în acelaşi timp. Ca Steve se stabileşte în episcopul său la rutina escaladează formării sale de luându-l pe un contract să-i arate cum este.

După Episcopul gurma om cu o centură şi etapele-l sa arate ca un accident asfixiere erotic, el arată Steve toate procesele de planificare care a intrat în acest asasinat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation