Just Go With It – Un film de top pe care-l recomand

Just-Go-With-It

Just Go With It   : Danny o intalneste intr-un final pe fata visurilor sale, dar din cauza unui inel care pana acum ii purtase noroc la agatat, Danny trebuie acum sa minta ca are o sotie si ca este in pragul divortului.

Problema este ca Palmer, fata pe care Danny vrea s-o cucereasca vrea sa faca cunostiinta cu sotia si cu “copii” acestuia asa ca Danny ii cere ajutorul asistentei sale Katherine si copiilor acesteia dar o minciuna duce la multe alte minciuni si lucrurile o iau razna.

Danny merge la Palmer la şcoală pentru a încerca să ii explice cum sta treaba. În loc sa-i spuna adevărul, el îi spune ca este divorţat de o femeie pe nume Devlin, după Devlin Adams, şi că ea l-a inselat pe el primul. Palmer şi apoi insistă asupra întâlnire Devlin, şi Danny este de acord.

Danny se întoarce la biroul său şi solicită Katherine să pozeze pentru el, el poate schimba aspectul său cu intervenţii chirurgicale cosmetice după ce ea este terminat, Palmer nu o va recunoaşte, atunci când ea va vizita la birou. Ei merg cumpărături pe Rodeo Drive să cumpere hainele astfel încât ea poate arata ca o soţie trofeu.

La o băutură hotel este Danny Palmer şi sa întâlnit cu un croitor-a făcut la Katherine, care le dă binecuvântarea sa, dar are posibilitatea de a face până povesti stanjenitoare despre Danny.

Atunci când sunt pe cale să plece, Katherine primeste un telefon de la copiii ei. Ascultaţi interviul ei, Palmer presupune că copiii ei sunt Danny este la fel de bine, şi Danny se simte obligat să continue şaradă de Palmer spune că ei sunt lui şi lui Katherine copii.

Danny apoi întâlneşte în particular cu copiii lui Katherine, Maggie (depozitare Madison) şi Michael (Griffin Gluck), să negocieze condiţiile pentru ei deghizat ca copiii lui. Katherine este furios despre faptul că Danny doreşte să folosească copiii ei, dar ea acceptă fără tragere de inimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation