Woman on Top – Un Film de Succes

Woman-on-Top

Woman on Top   : Isabella este un bucatar foarte bun si a facut din restaurantul sotului ei din Bahia, Brazilia un adevarat succes. Pentru a-si controla o boala, Isabella trebuie sa conduca ea insesi masina si sa fie deasupra in timpul sexului ceea ce il face pe sotul ei Toninho s-o insele. Cu inima franta, aceasta pleaca catre San Francisco, si se muta cu prietena ei din copilarie Monica. Pentru a-si alina inima aceasta ii face o ofranda lui Yemanja, zeita marii. Zeita raspunde: Isabella nu mai iubeste si pestii din Bahia nu mai musca.

Toata viata ei, Isabella a avut de suferit de la rău de mişcare. Din cauza unei boli ea nu ar putea juca mai mult cu alţi copii. Ea a rămas acasă şi am învăţat cum să gătească, devenind un bucatar renumit ca un adult. Ea a căzut în dragoste cu Toninho şi au deschis un restaurant împreună, cu Isabella blocat în bucătărie şi faţă în Toninho lua credit.

Singura modalitate pentru Isabella pentru a controla boala ei de mişcare este de a controla mişcarea ei. Ea trebuie să conducă, să ia scari in loc de ascensoare, plumb în timp ce dans şi trebuie să fie pe partea de sus in timpul actului sexual.

Toninho simte emasculated de acest lucru şi are o aventură cu un vecin. Isabella fuge Brazilia pentru San Francisco şi prietenul ei Monica, un transsexual afro-american care a petrecut primii ani din comunitatea de pescuit Isabella în Salvador.

În ciuda vechi, oferă locuri de muncă dintr-un număr de restaurante, Isabella este în imposibilitatea de a găsi un loc de muncă până când ea preia o clasă de gătit la o şcoală culinare locale. Cliff, un vecin şi producător de televiziune locale, mirosuri gătit ei, ei urmează să clasă şi semnele ei pentru a găzdui un show live de gătit, Passion Food.

Ea face Monica asistentul ei în spectacol. Isabella efectuează un sacrificiu pentru Yemanja, o zeiţă mare brazilian, sa se intareasca inima ei şi să facă ei niciodată dragoste Toninho din nou.

Înapoi în Brazilia, restaurant Toninho este naufragiului fără Isabella. Toninho blesteme Yemanja şi pescarilor opri orice capturare de peşte. El a cifrele care Isabella a plecat la Monica şi urmează ei la San Francisco. El a spoturi la televiziune şi piese ei la studio. Cu un grup de muzicieni stradă locale, Toninho furişează în studio şi pe set, serenadă Isabella la transmisia live. Cliff angajează Toninho şi muzicieni pentru spectacol peste obiecţiile lui Isabella. Isabella urmăreşte o relaţie cu Cliff, dar Toninho continuă încercarea de a câştiga-o înapoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation