Fast Five – Fast And Furious 5 Rio Heist: Despre Film

Fast-Five

Fast Five    aka Fast And Furious 5 Rio Heist : Fostul politist Brian O’Conner devine partener cu fostul detinut Dom Torretto in nistre treburi care sunt de cealalta parte a legii.

Fiindca Brian si Mia Torreto l-au scot pe Dom de sub custodie, acestia au depasit anumite limite pentru a eluda autoritatile.

Acum intr-un coltisor din Rio de Janeiro, acestia trebuie sa duca la capat un ultim job pentru a-si capata libertatea. Acestia infiinteaza o echipa de elita de soferi de curse, deoarece singura lor sansa este de a-l confrunta pe coruptul om de afaceri care-i vrea morti.

Fostul agent FBI Brian O’Conner (Paul Walker), ia un atac asupra închisorii de transport cu autobuzul care prietenul lui Dominic “Dom” Toretto (Vin Diesel), eliberând un cuplu se despart, fiind de acord să se întâlnească la Rio de Janeiro, Brazilia.

În timp ce aşteaptă sosirea Dom, Dom Toretto sora lui Mia (Jordana Brewster) şi Brian să ia de locuri de muncă pentru prietenul lor, Vince (Matt Schulze) sa fure trei masini din tren. De locuri de muncă o ia razna cand a descoperit ca tren care transportă agenţii şi vehiculele au fost confiscate de proprietate.

Brian ajunge asistenţa la domiciliu şi Mia ca au realizat că au nevoie doar pentru a fura o masina special, Ford GT40. Cu ajutorul Mia, furt auto şi de evacuare, dar Brian şi Dom sunt blocate de un om de afaceri corupt Hernan Reyes (Joaquim de Almeida), un proprietar de masina.

Urmat de focuri de armă şi un cuplu din nou, a fugit cu masina, luând-o în Reyes safehouse lor de a descoperi ce se ascunde în ea.

Unul dintre acoliţii lui Reyes trage agenţilor pe tren. Vince soseşte şi arată că lucrează pentru Reyes, după îndepărtarea cip de computer din maşină, indicat să conţină informaţii despre activităţile toate Reyes “afaceri ilegale, inclusiv spălarea de mai mult de 100 de milioane de dolari SUA.

Ca urmare a crime atribuite agenţilor al Camerei, a crescut măsuri să-l reţină şi O’Connor a efectuat guvernul SUA. DSS Agent Luca Hobbs (Dwayne Johnson) piesele casa lui, safehouse, cu ajutorul oficialităţilor locale Elena Neves (Elsa Pataky) să-l aresteze, dar nu a găsit-le sub atac de bărbaţi Reyes “.

Dom, Mia şi Brian de evacuare când Mia anunţă că ea este însărcinată cu copii Brian. Trio-ul a decis să organizeze o echipă care să deruleze un jaf privind spălarea banilor Reyes “.

Seoul-Oh Han (Sung Kang), Roman Pearce (Tyrese Gibson), Parker Tej (Ludacris), Gisele Yashar (Gal Gadot), Tego Leo (Tego Calderón), şi Rico Santos (Don Omar) au fost invitaţi să se alăture în jafuri . Vince se alătură mai târziu echipa după salvarea Mia de la oameni Reyes “, câştigând încrederea de altă casă.

Hobbs este un arest la domiciliu, împreună cu Brian, Mia şi Vince. În timp ce le transportă la aeroport pentru extrădarea din Statele Unite, convoiul a fost atacat de persoane Reyes “, uciderea Hobbs echipă şi rănit mortal de Vince, a carui ultima cerere de casa pentru a satisface pe fiul său şi să aibă grijă de el.

Ei doresc răzbunare pentru echipa sa, Hobbs şi Elena să se alăture echipei de jaf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation