The Happening – Un film de nota 20. Merită Văzut?

The-Happening

The Happening    : Elliot Moore este un profesor de fizica la o scoala si acesta isi interogheaza elevii despre un articol din New York Times. Articolul este despre disparitia misterioasa a albinelor.

Inca o data in Natura se intampla fenomene inexplicabile, si orice ar spune stiinta despre acest lucru, in final va fi doar o teorie. Oamenii de stiinta vor veni cu mai multe teorii dar fara nici o explicatie, cand o dilemma mai urgenta loveste planeta.

Totul incepe in Central Park. In mod spontan si inexplicabil, comportamentul celor din park se schimba intr-un mod bizar si horific.

In Central Park, New York City oamenii încep sa se sinucida în masă. După prezentarea dezorientare, ei se ucide într-o varietate de moduri convenabile. Iniţial considerat a fi un atac bioterorist folosind o neurotoxină aer, epidemia se răspândeşte rapid în nord-estul Statelor Unite, trecând de la centrele de populaţie de mari pentru zone mai mici.

Elliot Moore (Mark Wahlberg), un mare profesor de scoala ştiinţă în Philadelphia, aude despre atacurile şi decide să meargă la Harrisburg cu trenul împreună cu soţia sa, Alma Moore (Zooey Deschanel). Acestea sunt însoţite de prietenul lui Julian (John Leguizamo) şi Jess Julian, fiica lui de opt ani (Ashlyn Sanchez).

Soţia lui Julian este blocat în Philadelphia, dar este de aşteptat să-i întâlnească în Harrisburg. En ruta trenului pierde toate contact radio şi se opreşte la un oraş mic pentru a permite pasagerilor off.

Ei primesc cuvânt care Philadelphia a fost atacat şi soţia lui Julian nu a reuşit să obţină pe trenul spre Harrisburg. Ea a înhămat o plimbare la Princeton, New Jersey în schimb. Julian decide să meargă caute pentru ea, lăsând fiica sa cu Moores.

El cârligele de o plimbare la Princeton, dar la sosire, ei descoperă că oraşul a fost deja lovit de toxină. Ei au prea apoi sucomba la epidemie şi berbecul masina intr-un copac şi zbura prin ferestre, uciderea ei înşişi. Julian a supravieţuit, dar se duce la partea din spate a vehiculului şi se începe tăierea cu sticla spartă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation