Black Hawk Down – Păreri despre Film. Merită Văzut?

Black-Hawk-Down

Black Hawk Down   : In Somalia, Octombrie 1993 – 100 de miliatari ai fortelor Americane, sub comanda capitanului Mike Steele, au fost aruncati din elicopter chiar in sanul capitalei – Mogadishu pentru a-i captura pe doi dintre locotenenti de temut ai liderului Somalez.

Acest lucru a dus la un puternic schimb de focuri intre militari si sutele de oameni inarmati, fideli liderului lor.

In după-amiaza zilei de 03 octombrie 1993, un raid militar a avut loc. Raidul a fost formată din soldaţi Delta Force, Army Rangers şi 160 de Operaţiuni Speciale Regimentul Aviaţie.

Aceasta a fost o încercare de a captura doi subordonaţi senior Warlord Mohamed Farah Aidid lui în cadrul Pieţei Bakara Mogadiscio, Somalia. Misiunea a fost condusă de generalul-maior William F.

Garrison şi a fost trebuia să ia nu mai mult de o jumătate de oră. Extracţie de echipa Delta a fost de succes, dar Miliţie somalezi, înarmaţi cu RPG-urile, trage în jos două elicoptere Black Hawk. De salvare care rezultă extinde misiunea de a peste 18 de ore.

Plotul filmului

Filmul urmareste multe personaje, prin construi-up, de asalt şi de salvare. Ea arată cum Sergentul Major Matt Eversmann este plasat în responsabil de Ranger Creta patru, înainte de portretizarea raid şi extracţia cu succes a persoanelor dorit; şi arată prejudiciul în primul rând, ca PFC Todd Blackburn cade dintr-un elicopter, deoarece manevre pentru a evita un RPG.

În timp ce montat pe un pistol 0.50 masina de cal, Dominick Pilla este ucis în timp ce convoiul încearcă să scape de oraş. Acesta este începutul indicaţie a faptului că trupele sunt copleşiţi de volumul de miliţiei inamic şi construieşte până la accidente elicopter două: Super Six-One pilotat de CWO Cliff “Elvis” Wolcott, şi Super Six-patru pilotat de CWO Mike Durant .

Durant este luat prizonier, după cei doi lunetisti Delta, care a solicitat să fie introdus lângă locul accidentului de Super Six-Patru (Randy Shughart şi Gary Gordon) sunt ucise în timp ce-l apere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation