The Rite – Un film de TOP. Recenzie Completă

The-Rite

Filmul The Rite   : Michael Kovak, este delizionat de tatal sau care este proprietarul unui mortuar, asa ca se decide sa se inscrie la seminar, astfel facand rost de o diploma de facultate. Trec patru ani si Michael este hirotonit diacon la seminar. Cu toate acestea, după hirotonire el scrie o scrisoare de demisie catre superiorului său, părintele Matei, invocând o lipsă de credinţă.

Parintele Mathew, aparent doreste să vorbeasca cu Michael despre decizia sa. El se impiedica in timp ce se plimba pe o bordură, provocând ca o femeie pe bicicleta sa se abata în calea unei masina care venea din sens opus.

O femeie tânără, iar aceasta crede ca Michael este preot după ce a văzut haina lui si il roaga pentru iertare. Incapabil de a refuza, Michael efectuează ritualul absolvirea păcatele ei. Văzând cât de calm el manipulate situaţia, Tatăl Superior ii spune lui Michael ca este menit să fie un preot, dacă Michael crede acest lucru sau nu, el se apropie mai târziu pe Michael cu o invitaţie de a călători la Roma pentru a participa la o clasă la exorcism.

Michael acceptă fără tragere de inimă după ce a fost spus de către părintele Matei că el va fi perceput un împrumut de 100.000 dolari student, dacă el pleacă imediat, dar că, dacă el încă mai doreşte să demisioneze din funcţia sa după luarea de clasă, atunci el poate fi liber să plece.

În timpul orelor, el întâlneşte o femeie tânără, Angelina, care este, de asemenea, luând în curs. El curând află că ea este un reporter care a fost solicitat pentru a acoperi curs pentru un articol într-un ziar.

Realizarea Michael este un sceptic şi este foarte tentant în credinţa sa, Parintele Xavier mai târziu cere lui Michael pentru a vedea un prieten de-al său, părintele Lucas, care este un renumit Exorcistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation