Rio 2011 – Recenzia Filmului. Merită văzut acum, după 10 ani?

Rio-2011

Filmul Rio 2011   : O animatie computerizata americana 3D produsa de catre studiourile Blue Sky si regizata de catre Carlos Saldanha. Titlul filmului se refera la orasul brazilian Rio de Janeiro, unde are loc actiunea.

In film intalnim vocile lui Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Jemaine Clement, George Lopez si Jake T. Austin. Filmul spune povestea lui Blu, un macau albastru care este dus la Rio de Janeiro pentru a se imperechea cu o femela. Acesta ajunge sa se indragosteasca de Jewel si amandoi trebuie sa scape de Nigel, un cockatoo.

Într-o zi, un ornitologist brazilian pe nume Túlio Monterio o informează pe Linda că Blu este de sex masculin si este ultimul din specia sa. Túlio, de asemenea, spune că a descoperit o femeie Spix Macaw de la Rio numita Jewel, şi oferă şi ei să ia Blu să se împerecheze cu ea la conservarea speciilor.

Túlio, Linda, şi discuri Blu sunt transportaţi cu avionul la Rio, în cazul în care Blu intalneste un Cardinal Red-creastă numit Pedro şi lui Galben Canare prieten Nico. Blu este dus la aviară Túlio lui, şi se încadrează în dragoste cu Jewel, care doreste cu disperare sa scape in pustie. Blu şi Jewel sunt capturati de un băiat pe nume Fernando şi o creastă de sulf-cacadu nume Nigel, care lucrează pentru un grup de contrabandişti, condus de Marcel.

Nigel spune celor doi că el a fost odată un interpret populare pe un program de televiziune, dar el a fost curând înlocuit cu un papagal. Înveninat de această experienţă, Nigel este specializată în captarea păsări exotice, cum ar fi Jewel. Blu şi Jewel fugi de Nigel şi contrabandiştilor, care se încheie într-o junglă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation