X-Men Origins: Wolverine

X-Men-Origins

X-Men Origins: Wolverine   : Doi frati, amandoi mutanti, Logan si Victor, nascuti acum 200 de ani, sufera amandoi traume in copilarie si fiecare depinde de celelalt.

Pe scurt, cei doi sunt luptatori si ucigasi, traind un razboi dupa altul. In timpurile noastre, un colonel al Statelor Unite, Stryker, ii recruteaza impreuna cu alti mutanti pentru a forma un commando. Logan isi da demisia pentru a duce o viata modesta si se indragosteste de o invatatoare. Cand Logan refuza sa se re-intoarca la Stryker, colonelul il trimite pe Victor care o ucide pe invatatoare.

Şase ani mai târziu, James, acum merge de numele Logan, locuieste in Canada, cu prietena sa, Kayla SILVERFOX (Lynn Collins). Colonelul Stryker localizează Logan şi-l avertizează că cineva este uciderea de membri ai echipei; atât Wilson si Bradley sunt morţi. La scurt timp după aceea, Victor Kayla crime şi atacuri Logan. Stryker Logan oferă o modalitate de a bate Victor;

Logan trece printr-o operaţiune de a consolida scheletul său cu adamantium, un metal practic indestructibile. Inainte de procedura, Logan solicită pentru tag-uri câine nou inscriptionate cu “Wolverine”, bazat pe o poveste care ia spus Kayla. Odată ce procedura este completă, memorie Stryker ordinele lui Logan şterse, dar aude Logan şi lupte drumul afară.

Logan ascunde la o fermă, dar Zero doua zi l-piste jos. Zero atacuri Logan, uciderea proprietarii fermei (Max Cullen şi Julia Blake), dar mai târziu Logan ucide Zero şi continuă lui de răzbunare.

Localizează Logan Wraith şi Dukes şi le solicită cu privire la amplasarea unui nou laborator Stryker, denumit în continuare “Insula”. Ei spune-i să găsească Remy Lebeau (Gambit) (Taylor Kitsch-ul), care au scăpat şi ştie locaţia Island.

Gambit Logan localizează în New Orleans, şi solicită pentru locaţia de pe insulă, dar Gambit suspecţi Logan a fost trimis să recupereze el şi atacuri. Victor reuşeşte să găsească Logan şi, după uciderea Wraith, îl atacă. Când Logan este pe cale sa-l omoare Victor, întrerupe Gambit, oferindu-Victor şansa de a scăpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation