The Shrine 2010  – Un Film de Neuitat

The-Shrine-2010

The Shrine 2010   : Un tanar American care a plecat in excursie prin Europa a fost dat disparut iar un grup de jurnalisti au legat disparitia sa de un orasel din Polonia.

Acestia calatoresc in acel oras in speranta de a rezolva acest caz, dar dau de un grup ostil de localnici. Fara scapare, acestia ajung in curand victima unui ritual de sacrificiu uman, si descopera in curand ca acest orasel ascunde un secret mai negru decat isi pot imagina.

Pentru a-si re-aprinde cariera ca jurnalista si ca sa-si repare relatia sa, Carmen (Cindy Sampson) il invită pe prietenul ei fotograf Marcus (Aaron Ashmore) şi interne ei Sara (Meghan Heffern) intr-un sat polonez fictiv din Alvania (litera V nu este o parte din alfabetul polonez modern), pentru a investiga dispariţiile unor turisti in acea zona. Ultima persoană disparuta a fost Eric Taylor (Ben Lewis).

Cand ajung in Alvania acestia constata ca oamenii din sat sunt foarte secretosi, neprietenosi şi neprimitori, la fel cum este descris în ultima intrare în jurnalul lui Eric. Ei au, de asemenea, la faţa locului o zonă dens de ceaţă ciudată care pare a fi concentrat numai într-o parte a pădurii, care este, de asemenea, menţionat în notele lui Eric.

Ele sunt ameninţate de către săteni şi ia spus să plece din sat, atunci când încearcă să se îndrepte spre ceaţă. Lăsând sat iniţial, se întorc la ceaţă să investigheze în continuare, la insistenţele lui Carmen. Sara intră în ceaţă prima şi dispare în ea.

Carmen intră în ceaţă, în scopul de a găsi Sara, numai să vină peste o statuie diabolic care pare să se îndrepte spre faţă Carmen ori de câte ori ea este. La ieşirea din ceaţă, ea găseşte Sara şi Marcus. Sara şi Carmen ambele vorbesc despre a vedea statuia. Ambele sunt un pic dezorientat şi auzi voci ciudate în şoaptă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation