Alti pasi cum sa te opresti din pierdut la poker online

Stilul de poker abc este unul tight-agresiv. Tight inseamna ca esti foarte selectiv in alegerea mainilor, iar agresiv inseamna ca preferi sa pariezi/plusezi in mainile in care esti implicat. Poti sa folosesti un software de poker ca Holdem Manager pentru a fi atent la statistici ca VPIP, PFR, AG pentru a observa mai bine adversarii dar si scaparile jocului tau.

Bankroll management – joaca intotdeauna in limita pe care ti-o permiti. Daca ai pierdut un procent semnificativ din bankroll, coboara in limite si daca te descurci bine acolo poti sa urci inapoi. Jocul la limitele potrivite este secretul pentru a-ti limita pierderile la poker.

Ultimul factor, dar la fel de important este cel de TILT, adica a juca sub impulsul emotiilor, de cele mai multe ori sub impulsul nervilor. Veti juca astfel prea multe maini, veti blufa prea mult sau veti plusa cu maini slabe, deviind astfel de la jocul tau tight-agresiv.

Controleaza starea de tilt si mentine un stilul de joc constant, in limitele bankroll-ului, si cu siguranta vei deveni un jucator mai bun.

Semne de circulatie in poker online

Daca va tenteaza jocurile de poker online si sunteti inca la inceput in familiarizarea cu specificul lor, veti gasi in acest articol cateva notiuni de baza care va vor ajuta sa digerati informatia disponibila pe un site de profil.

Ca incepator, una dintre primele sectiuni in care ar fi util sa aruncati un ochi este cea care detaliaza tipurile sau variatiile de poker online pe care le puteti juca pe site-ul respectiv. Cel mai popular tip este Texas Hold’em iar multe dintre articolele prezente in aceasta sectiune sunt foarte interesante si va ajuta sa va faceti o harta mentala a pokerului online si a diferitelor sale fete.

Avand la dispozitie aceste informatii generice va veti putea decide asupra unui stil cu care sa incepeti, in care sa va testati skill-urile si pe care sa vi-l perfectionati in timp. Puteti alege mai multe, dar daca nu sunteti foarte familiarizat cu pokerul in general e mai bine sa evoluati in trepte si sa treceti la alt stil dupa ce il stapaniti deja pe cel curent.

O alta sectiune vitala pentru intelegerea pokerului online este cea de dictionar. Aici veti gasi detaliate notiuni specifice limajului de poker si va veti obisnui cu vocabularul specific jucatorilor cu experienta.

O alta zona demna de investigat este cea a scolilor de poker. Exista site-uri care au o astfel de sectiune incorporata, dar astfel de scoli exista si independent ca site-uri de sine statatoare. Este bine ca inainte sa va incepeti aventura, sa consultati si aceste site-uri pentru ca va vor introduce in stiluri si strategii de joc. Odata familiarizati cu limbajul si informati cu privire la mecanismul specific site-urilor de poker online, nu uitati sa accesati zona de bonusuri initiale unde va puteti alege sala de poker.

Alte cateva zone care ar trebui investigate de catre orice pasionat aflat la inceputuri sunt cea de guidelines si cea de strategii, ambele de obicei prezente pe majoritate site-urilor de poker online.

Incercati sa jucati la inceput cateva zile la cele mai mici limite posibile, pentru a va obisnui cu jocul si adversarii. Nu uitati ca banii pe care vreti sa ii castigati sunt ai cuiva si nu ii va ceda asa de usor. Ca sa va indepliniti obiectivele de joc trebuie sa va perfectionati iar acest lucru se poate obtine testand strategii de joc pe bani putini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation