Incepe sa planuiesti din timp

Am descoperit ca am mai mult trafic pe siteul meu web si ca am facut o treaba mai buna si mai inteligenta atunci cand am inceput sa planuiesc nu doar pentru urmatoarele cateva saptamani, dar si pentru urmatoarele 3 luni si, de asemenea, am adaugat un plan aproximativ pentru urmatorul an.

Sa fii nevoit sa creezi rapid un nou continut pentru siteul tau web nu este un plan prea bun pe termen lung daca chiar vrei sa adaugi ceva nou si valoros in viata oamenilor si sa iti cresti audienta.

Dar, daca iti doresti sa creezi un plan realist pentru cat de mult timp o sa ai pentru crearea de continut pentru siteul tau web in urmatoarele 3 luni si sa umpli acel plan cu ceea ce consideri ca sunt niste idei foarte bune sau chiar foarte bune pentru noi posturi noi, atunci o sa creezi niste hituri noi pentru cititorii tai ( chiar daca nu toate acele idei vor rezona cu audienta ta asa cum poate sa rezoneze cu tine).

Daca ai inceput sa creezi un produs propriu, incepe sa adaugi timp in care sa muncesti in programul tau de 3 luni (si mai pe urma poti sa vezi cum parti din acesta se incadreaza in planul tau aproximativ pentru urmatorul an).

Si cel mai bine e sa fii pregatit sa iti revizuiesti atat planul pentru 3 luni, cat si planul pentru un an intreg, de cateva ori, pentru ca iti pot spune din proprie experienta ca o sa descoperi noi lucruri pe drum care fie o sa te forteze, fie o sa te inspire sa iei noi decizii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation