Cele mai obisnuite motive pentru care oamenii nu reusesc sa iti atinga telurile

Stabilirea unui tel este una dintre cele mai puternice tehnici pe care o poate folosi o persoana pentru a obtine ceea ce isi doreste in viata. Oamenii isi pot stabili un tel de a cumpara o masina noua, de a detine o vila de lux pe malul marii, de a construi o afacere care valoreaza mai multe milioane de dolari, de a calatori in lume sau de a ii ajute pe cei aflati la nevoie. Nu exista nici un dubiu ca a scrie pe o foaie ceea ce iti doresti este o strategie foarte buna de a obtine ceea ce iti doresti, dar exista o singura problema si anume ca majoritatea oamenilor care isi stabilesc anumite teluri in viata nu reusesc sa le si atinga. Aici sunt prezentate 10 motive pentru care oamenii nu reusesc sa obtina ceea ce isi doresc.

“Victoria pentru succes e pe jumatate castigata atunci cand o persoana capata obiceiul de a isi stabili si mai apoi isi atinge telurile.”- Og Mandino6

Si daca acest lucru ti se intampla si tie, nu trebuie sa te ingrijorezi. Gaseste motivele pentru care nu reusesti sa iti atingi scopurile si apoi gaseste o solutie pentru a le depasi. Aici iti sunt prezentate 10 cele mai obisnuite motive pentru care oamenii nu reusesc sa isi atinga telul propus. Care te descrie cel mai bine ?

Oamenii isi pot pierde dorinta si motivatia

Nu simti nici o motivatie de a munci pentru a iti atinge scopul ?Ei bine, aceasta este o situatie foarte normala care poate sa aiba loc. Chiar si cei mai de succes oameni din lume au zile in care nu simt nici o motivatie si nici o dorinta de a munci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation