Hall Pass – Recenzia filmului

Hall-Pass

Hall Pass    : Doi prieteni care acum sunt insurati se uite mereu la alte femei in ciuda faptului ca au un inel pe mana; pe langa asta cei doi isi trateaza nevestele ca pe un gunoi.

Nevestele lor s-au saturat de comportamentul lor, si le ingaduie o saptamana in care acestia pot sa faca orice. Dar baietii nu se grabesc si saptamana e pe terminate. Ceea ce ei nu realizeaza este ca sotiile lor isi fac si ele propriile conexiuni.

Cu soţiile şi copiii lor departe, Fred şi Rick check-in la un motel şi să se pregătească pentru lor Hall Pass Week. În prima zi, ei decid sa manance inainte de a merge la un bar local şi de a lua prea obosit să-şi petreacă noaptea acolo, preferând să staţi la hotel.

În ziua a doua, ei mănâncă Pot negrese şi decide să joace golf, dar prea mult şi face ravagii pe terenul de golf.

In ziua a treia, Rick şi Fred merge la Hooters cu prietenii lor, dar nu reuşesc să impresioneze femeile de acolo. Ei decid să se îmbete, în scopul de a deveni mai liber, dar merge prea departe şi de vânt de până Noţiuni de bază într-o luptă cu alţi clienţi. Ei petrec patru zile la hotel, suferă de o mahmureala.

Pe Ziua a cincea, Rick şi Fred duci la un magazin de cafea local, în cazul în care Rick flirteaza cu o chelneriţă atractiv numit Leigh (Nicky Whelan), spre disperarea ei co-lucrător Brent, care insultă Rick.

Când Rick-l răspunsuri spate, Leigh este impresionat şi spune Rick că s-ar putea vedea unii pe alţii la sala de sport locale pe care le ambele participe. Ei se întâlnesc mai târziu acolo, şi invită Leigh Rick pentru o cafea, după care lucrează afară.

Rick decide să meargă la o saună în schimb, dar adoarme si ramane acolo prea mult timp, fiind ars şi forţat să accepte ajutorul a doi oameni goi să plece, mai mult la disperarea lui. Între timp, Grace şi Gerry se apropie, în timp ce Maggie se vede atras de antrenor lui Gerry.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation