X-Men: First Class – Review Complet. Merită Văzut?

X-Men-First-Class

X-Men : First Class  : Un film american cu super-eroi regizat de catre Matthew Baughn si produs de catre Bryan Singer, si a carui personaje sunt bazate pe cele aparute in revistele Marvel.

Actiunea filmului se petrece inaintea celei din trilogia X-men si se concetreaza pe legatura dintre Charles Xavier si Magneto in 1962, in timpul crizei din Cuba, si pe originea X-men si a Fratiei Mutantilor. James McAvoy joaca in rolul lui Xavier iar Michael Fassbender in rolul lui Magneto.

MacTaggert, apelarea la consultanţă Xavier pe mutaţie, convinge-l şi Raven să adere la ea de la CIA, în cazul în care ei conving McCone directorului că există şi mutanţi Shaw este o ameninţare.Fără nume “Omul în costum negru”, un alt executiv CIA, sponsori mutanţi şi le invită să CIA secrete “Divizia X” facilitate.

Xavier localizează Shaw, ajungând la timp pentru a opri Lensherr, care au atacat Shaw, de la înec cum scapă Shaw. Aduce Xavier Lensherr a diviziei de X, unde se intalnesc tinerii om de ştiinţă Hank McCoy, un mutant prehensile-seară pe care Xavier neatenţie departajare ca un mutant.

McCoy, în curs de dezvoltare o legătură cu Raven, ea promite că va găsi o modalitate de a normaliza aspectul lor. Xavier foloseşte un dispozitiv de localizare-mutant, Cerebro, pentru a găsi şi recruta mutanti de formare pentru a opri Shaw. El şi Lensherr găsi stripare înger Salvadore; sofer de taxi Armando Muñoz, care ia numele de cod Darwin; Armatei prizonier Alex Summers, care se autointitulează Havok; şi Sean Cassidy, care a botezat el însuşi Banshee. Raven ia Mystique numele. Ea a Dubs, de asemenea, Charles “Prof. X” şi Erik “Magneto”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation