Ocazii perfecte pentru a oferi cuiva o bijuterie din argint

bijuterii din argint cadou

Acesta este momentul potrivit pentru a le reaminti celor dragi cat de importantă este prezenta lor in viata noastra. Cu toții suntem confuzi cand vrem sa facem un cadou, tocmai de aceea am scris acest articol. Prin ceea ce am scris aici am încercat să-i ajut pe oameni sa aleagă cele mai frumoase cadouri pentru persoanele iubite.

Toata lumea iubeste cadourile, dar nimic nu este mai special decat un cadou din argint. Cadourile au o anumită valoare pentru persoana care le primește. Alegerea unui cadou poate fi dificila, deoarece trebuie luată în considerare personalitate persoanei careia ii este dăruit.

Din fericire, la Eleni gasesti o gama larga de cadouri din argint pur. Cadourile din argint pur sunt considerate unele dintre cele mai frumoase cadouri din toate timpurile si sunt potrivite pentru orice ocazie.

Zile de nastere

Cu toții vrem sa ne simțim iubiți și apreciati de ziua noastra. Cea mai buna modalitate prin care iti poti arată dragostea fata de cineva este să-i oferi un cadou din argint.

Cauti drumul spre inima unei femei? Ofera-i un tort și o bijuterie din argint. În magazinul nostru de bijuterii gasesti cadoul perfect pentru ziua de naștere a partenerei tale.

Aniversare

Toate cuplurile sarbatoresc aceasta zi speciala. Ofera-i partenerei tale un cadou din argint ori la fiecare aniversare.

Nunta

Într-adevăr, cea mai speciala zi din viața ta. Nunta marchează un nou început în viața fiecărei persoane, iar cadourile din argint sunt întotdeauna valoroase. Cadourile din argint oferite la nunta cuiva sunt cadouri memorabile.

Sărbătorirea unui succes

Cand o persoana trece la o nouă etapă a vieții, trebuie sa primească un cadou special pentru a se simți apreciat. Absolvirea liceului marchează începutul maturității. Un proaspăt absolvent de liceu care primește un articol din argint pur privește cu mai multă încredere spre viitor. Bijuteriile din argint pur sunt simboluri ale maturității.

cum oferi cadou o bijuterie din argint

Sarbatori

Fie ca este vorba de Crăciun, Revelion, Paste sau orice alta sarbatoare, cadourile din argint sunt opțiuni perfecte pentru aceste ocazii.

Ziua Mamei

Ziua Mamei trebuie sărbătorită în fiecare an. Arata-ti recunostinta fata de mama ta și ofera-i un cadou din argint. Arata-i astfel cat de mult o iubesti.

Cadouri pentru angajați

Apreciaza-ti angajații și incurajeaza-i sa lucreze mai mult, oferindu-le din cand în cand un mic cadou din argint.

Ziua îndrăgostiților

Nu trebuie sa sarbatoresti un eveniment special pentru a-ti exprima dragostea și a oferi un cadou persoanei dragi. Cadourile spontante sunt cele mai frumoase cadouri. Dacă vrei să-i spui cuiva “te iubesc” de ziua indragostitilor, ofera-i un cadou din argint. Viata este scurta, profita de fiecare zi!

Poartă bijuterii pentru a obține un look fermecător!

Atunci cand se pregatesc sa iasa in oras, femeile se concentrează pe alegerea hainelor, pantofilor și a gentii. Rareori se gandesc la alegerea bijuteriilor. Ele simt adesea ca bijuteriile pe care le poarta nu fac o mare diferenta, cu excepția cazului în care poarta o bijuterie cu o piatra colorata.

Transformarea tinutei simple

Bijuteriile potrivite pot transforma o ținută. Vedetele și actritele demonstrează adesea acest lucru, facand hainele simple sa para mai interesante. Pentru a obține un aspect plăcut, asociază o pereche de cercei simpli cu piatra opal cu o fusta simpla.

Asorteaza o pereche de cercei mari din argint cu o fusta eleganta. Nu ai nevoie doar de haine pentru a arăta minunat, ci și de bijuterii.

Un look fermecator

Indiferent de ce bluza porți, atunci cand te imbraci cu jeans creezi un look casual. Cu toate astea, dacă te incalti cu o pereche de pantofi cu toc, obții un look mult mai fermecător. Dacă dorești sa treci la nivelul următor, adaugă bijuterii cu perle, strasuri sau pietre prețioase.

Combina bijuteriile

A fost o vreme cand femeile nu purtau bijuterii din aur cu bijuterii din argint, dar acum lucrurile s-au schimbat. Femeile combina metalele, formele și dimensiunile pentru a crea un aspect nou și interesant.

Cum sa porti colierele din argint în funcție de decolteu

Frumosul colier din argint pe care l-ai cumparat în urma cu mult timp, sta în cutia cu bijuterii. De ce? Pentru ca nu știi la ce tinuta sa-l porti. Uneori este obositor sa alegi colierul perfect pentru ținuta ta.

Citește acest ghid simplu si afla sa porti colierul în funcție de ținută.

Decolteu in V

Adesea, femeile poarta tinute cu decolteul în V. Acestea trebuie accesorizate cu un colier din argint. Sunt recomandate colierele din argint în forma de V. Lanțul însă trebuie sa fie întotdeauna sincronizat cu partea superioară.

Pe un umar

Multe femei cred ca atunci cand poarta o bluza sau o rochie pe un umar nu trebuie sa-si mai puna colier la gat. Ar trebui însă sa o faca. Colierele cu mai multe lanțuri din argint se potrivesc perfect cu o astfel de ținuta. De asemenea, și un choker din argint ar merge la fel de bine, pentru ca oferă un plus de eleganta.

bijuterie argint cadou

Decolteu rotund

Bluzele cu decolteu rotund sunt apreciate de femei. Pentru un look îndrăzneț și elegant, femeile ar trebui sa opteze pentru un colier lung din argint. Totuși acest colier nu ar trebui sa fie atat de lung, incat sa atinga linia bustului.

Decolteu patrat

Decolteul pătrat oferă un aspect formal, de aceea este imperecheat cu un colier care, de asemenea, arată formal. Colierele cu pandantive se vor potrivi perfect cu un astfel de decolteu. Un colier mai scurt va completa clavicula și-ți va oferi un aspect clasic.

Decolteu pe umeri

Regula pentru tinutele cu decolteu pe umeri funcționează puțin diferit. In acest caz, accesorizare excesiva nu este recomandata. Pentru a-ti etala zona umerilor, alege întotdeauna un chocker cu design asimetric sau un colier din argint cu diamante. Dacă porți rochii până la genunchi, sau lungi, poți opta și pentru un colier lung cu pandantiv.

Decolteu barca

Tinutele cu decolteu barca se potrivesc perfect cu colierele lungi din argint. Dau un farmec aparte purtătorului. Colierul cu rubin se va potrivi la fel de bine cu o astfel de ținută.

Guler de camasa

Femeile care lucrează la birou, poarta adesea bluze cu guler de camasa, pentru a avea un aspect formal. Lanturile cu pandantive de argint se potrivesc perfect cu o astfel de ținută.

Accesorizarea tinutei cu un colier perfect este o arta, iar acum și tu poți fi artist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation