De ce este important un bankroll gratuit?

Multe persoane carora le povestesc despre faptul ca pot juca poker online fara a depune bani nu inteleg cum e posibil. Multe spun ca nu merita pentru ca nu pot scoate banii imediat, altii considera ca verificarea identitatii prea complicata. Acestia prefera sa ramana la mesele de Play Money pentru ca exista o frica inradacinata ca vor deveni dependenti de poker.

Oricare ar fi argumentele persoanelor care vad un lucru negativ in aceasta gratuitate, considera ca este pierduta o sansa de a vedea cum se joaca poker adevarat. Probabilitati referitor la bankrollul gratuit primit exista la fel de mult ca si o mana de poker jucata: probabil sa pierzi toti banii imediat sau probabil vei avea grija si vei castiga fara a fi nevoit sa depui din banii tai.

Insa odata ce ai jucat la o masa de cash, si observi ca nu se joaca chiar orice doua carti, nu se merge all-in dupa stele, aceasta este experienta care iti poate spune daca merita sa continui sau nu. Plecand de la aceasta experienta poti considera daca intr-adevar se pot castiga bani din pokerul online sau nu.

Exista persoane care nu cunosc in toatalitate concepte de poker si teorie, dar castiga pentru ca este in intuitia lor. Pe de alta parte cunosc persoane care desi studiaza si cunosc jocul de poker, in cele 3-4 ore cat tine o sesiune de poker nu sunt concentrati si de fapt mai mult pierd. Totul depinde de caracterul fiecaruia.

Sper sa ne vedem la mese!

Modificari World Series of Poker 2012

[social_icon title=”Urmareste-ne pe Twitter pentru mai multe deatlii” url=”https://twitter.com/#!/poker_blog” float=”left” profile_type=”twitter” window=”yes” rel=”nofollow”]Prin intermediul canalului oficial al WSOP de pe Twitter sunt cateva modificari interesante in ceea ce priveste turneele de poker al celui mai mare campionat. Programul pentru al 43-lea World Series of Poker va fi dat publicitatii miercuri, 1 februarie 2012.

Urmareste-ne pe Twitter pentru mai multe deatlii.

Poate cea mai interesanta modificare are in vedere eliminarea conceptului de “November Nine”. Aceasta denumire este folosita pentru a desemnat jucatorii de la masa finala a WSOP Main Event, modificare ce a aparut din 2008. Scopul acestei miscari a fost aceea de a creste ratingul pentru episoadele ESPN ce acopereau actiunea de la WSOP. Asadar pana in noiembrie era produse o serie de emisiuni care practic cresteau interesul pentru masa finala.

Aceste modificari au venit la pachet si cu niste critici, respectiv strica integritatea turneului etc. Oficialii ESPN s-au aparat prin faptul ca mutarea mesei finale ar ajuta in sensul de a genera buzz. Alte modificari interesante:

  • O alta schimbare buna ce are in vedere World Series of Poker 2012 se refera la faptul ca nu vor mai fi zile libere in timpul Main Event-ului;
  • Consecintea este ca WSOP Main Event  2012 va fi cu 3 zile mai scurt fara sa compromita structura de turneu;
  • Pentru WSOP 2012 se aproximeaza ca vor fi folosite 470 mese de poker, cu 100 mai multe decat anul trecut.

Tot prin intermediul contului de Twitter, a fost anuntat ca evenimentele World Series of Poker 2012 vor incepe pe 27 mai si vor dura pana pe 16 iulie la Rio Vegas. Programul integral va fi dat publicitatii astazi.

In total vor fi 61 de evenimente, fata de 58 in 2011, deci mai multe sanse de a castiga o bratara.

Probabil cel mai important eveniment va fi turneul cu buy-in de $1.000.000. Se discuta cu interes acest lucru si iata sansa pentru cel mai mare prize-pool din istoria pokerului. Turneul va incepe pe 1 iunie.

Clasicul Main Event de  $10.000 va incepe pe 7 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation