Ghiceste-l din prima

barbat care flirteaza in bar

Limbajul trupului contribuie aproximativ 55% la comunicarea cu cei din jur. Felul in care ne purtam, reactionam sau gesticulam involuntar, transmite semnale emotionale despre cum si ce anume simtim. Aceste lucruri sunt valabile pentru ambele sexe. Totusi, uneori ni se pare mult prea dificil sa deslusim ce anume simte partenerul, mai ales atunci cand va aflati la prima intalnire. Si daca tot am adus vorba de prima intalnire, afla cum il poti citi prin limbajul trupului.

Ochii

Ochii sunt oglinda sufletului… Desi nu ne repezim sa vorbim de suflet, ochii iti pot spune ce anume gandeste. Atunci cand esti angajata intr-o conversatie cu un posibil viitor partener, incearca sa asiguri un contact vizual permanent. De asemenea, daca partenerul tau nu mentine acest contact, sunt multe de interpretat. In cazul in care orice altceva ii capteaza atentia in afara de tine, inseamna ca nu e prea interesat si implicat in conversatie. Nu trebuie sa fii radicala in concluzia ta, poate ca este doar intimidat de sex-appeal-ul tau, de look-ul tau sexi sau de siguranta si increderea in tine de care dai dovada.

Un zambet pe jumatate

Si zambetul lui iti poate indica anumite semnale. Daca are un zambet in coltul gurii, acest lucru semnifica faptul ca nu e atras de persoana ta sau pur si simplu nu asteapta altceva decat un „one night-stand”. De asemenea, un astfel de zambet poate insemna si faptul ca este genul care mai mult se joaca, decat sa se implice. Be carefull!

Mai aproape de tine

Desi la inceput pare rece si se aseaza la ceva distanta fata de tine, ca apoi sa se apropie din ce in ce mai mult, nu poate fi decat un semn bun. Tipul sigur te place! In plus, o atingere usoara pe mana sau picior, mici gesturi intamplatoare, demonstreaza faptul ca il atragi.

Pozitia corpului

Felul in care sta asezat pe scaun poate dezvalui cateva lucruri despre felul lui de a fi, precum si cum se simte. Spre exemplu, daca sta cu mainile incrucisate, acest lucru nu poate fi de bun augur. Probabil se simte nervos sau este inchis pentru orice apropiere emotionala. Sta tolanit in scaun? Atunci nu exista decat doua posibilitati: fie este plictisit de conversatie, ar face orice altceva decat sa te asculte, fie se simte bine in prezenta ta, neavand emotii si participand la discutii.

Acestea fiind spuse, tot ce trebuie sa mai faci, este sa te pregatesti pentru viitoarea ta intalnire. Good luck!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation