Beauty · Fără categorie

De la pasiune la succes! #francize.ro

Ca sunt pasionata de make-up nu mai este un secret pentru nimeni, insa faptul ca tintesc spre un business care sa fie mana in mana cu aceasta pasiune, este ceva nou!

Cred ca fiecare dintre noi are un tel in viata, un vis, nu? Ei bine al meu a fost mereu cel de a fi pe picioarele mele si de a avea o cariera de succes.Faptul ca iubesc make-up-ul nu este tocmai intamplator, pentru ca atunci cand faci ceva cu pasiune se pare ca viata stie de ce te pune sa faci asta!

francizero-299x300Mai pe intelesul tuturor sa va explic: mai nou mi-a trasnit in cap ideea de a-mi pune pe picioare propria afacere. Dar ce sa fie?? Ei bine m-am gandit sa imbin utilul cu placutul si sa le fac pe amandoua sa-mi aduca satisfactii pe viitor. De curand am vazut circuland pe net tot felul de propuneri de afaceri si printre ele am gasit si cea mai avantajoasa dintre ele, bineinteles in sistem franciza. De ce franciza? Ei bine foarte simplu: mi se pare mult mai usor sa pornesti la drum atunci cand ai deja un brand de renume in spate, un business deja construit si bineinteles suport din partea unor oameni care stiu cu ce se mananca acest lucru.

Am cautat destul de mult, recunosc, insa in cele din urma am ales sa optez pentru franciza Inglot pentru ca intrunea exact ceea ce aveam eu nevoie: un business corelat cu o pasiune. Conditiile nu mi-au pus mari batai de cap asta pentru ca oportunitatile de afaceri nu pun bete in roate ci te ajuta si te sprijina. Am avut un avantaj in achizitionarea acestei francize romane pentru ca in conditii este considerat un avantaj faptul ca esti un make-up artist.Ceea ce mi se pare si normal. Cum ai putea sa vinzi produse cosmetice fara sa stii cu ce e mananca?Inglot-2-150x150

Sunt sigura ca toata lumea care iubeste machiajul a auzit de Inglot. Este imposibil sa nu stii ca acest brand este un adevarat urias pe piata de make-up si este desigur un brand cu produse extrem de calitative.

Inglot-3-150x150

Ideea mea este sa deschid o mica insula in mall-ul nostru din oras si bineinteles sa promovez produsele tocmai prin a le folosi. In general magazilene de make-up se promoveaza prin reduceri si oferte, insa eu as alege sa promovez produsele mele prin lectii de automachiaj, prin machiaje realizate inopinant in mall si prin diverse mici trucuri de make-up care le-ar fi de folos multor femei. As alege sa informez lumea despre importanta unor produse calitative si bineinteles as incerca sa adaptez produsele la preturile pietii.Inglot-1-150x150

In final sunt sigura ca micuta mea ideea ar avea mare succes deoarece m-as duce sigur pe n niste francize profitabile care mi-ar asigura evolutia in cariera de antreprenor si mi-ar impaca pasiunea cu munca. Ce poate fi mai placut??

Acest articol a fost scris in cadrul competitiei Spring SuperBlog 2017.