Beauty · blog · blogger · blogging · blogosfera · Fără categorie · lifestyle

That`s all! #30Daysofhealthylifestyle & #everydaypost! #Day30

Bunaaa!! Haleluiah! S-a terminat si aceasta provocare!!! Uraaaaaaaaa! Am tras mult luna asta ca sa scriu in fiecare zi cate un articol si sunt in sfarsit fericita ca s-a incheiat! Totusi ttrebuie sa va povestesc si despre ultima zi cum a decurs, nu?Micul dejun: ora 08:00, mezeluri si cremvusti. Delicios? Mmm sa zicem…sunt cam satula de carne si mezeluri. No more please!!! Anyways a tinut de foame :))), caci pana la pauza de cafea mult era…

img_7281

Pranzul ca de obicei la ora 13. Am avut ciorba de fasole si sarmale pentru felul doi…Adevarul este ca mancarea asta din doua feluri nu e pentru mine :)). Este prea mult! Niciodata nu reusesc sa mananc ambele feluri de mancare. Why??!

img_7279

In jurul orei 16 am avut un coffe break si am mancat asa in fuga cateva saratele. Imi era o foame teribila dar si un somn de milioane asadar am baut si o cafea cu lapte.

Cina a fost la ora 19:00 dupa cum ne-am obisnuit iar aici totul a inttrecut masura: cartofi prajiti cu doi mici, un gratar de porc si unul de pui si un carnat prajit! WTF?? Pe bune? Numai mie mi se pare sau e chiar too much?! Ah si sa nu uitam de desert: gogosi! Mega gogosi :)).  Evident ca nu am mancat tot, nu? Adica pentru seara mi se pare prea mult prajit si o cantitate mult prea mare.

img_7280

Ultima zi se pare ca a fost si una plinaaaa de mancare :)). Concluziile de final: daca vorbim de respectatul challange-ului m-am tinut cam jumatate: partea de postare zilnica a fost dusa la capat :D. Daca vorbim de healthylifestyle mmm aici e discutabil…Totusi consider ca in proportie de 75% am respectat ceea ce mi-am propus. Ce am invatat din acest challange: ca un blog cere timp si responsabilitate, implicare si multa pasiune. Fara pasiune nu iese nimic.

Ma bucur ca s-a terminat acest capitol si acest challange si sper sa ma tin in continuare de treaba si sa am postari constante pe blog. Vor urma postari cu review-uri si nebunii pentru ca le am planificate deja pe toate.

Voua cum vi se pare aceasta idee de provocare?