Beauty · blog · blogger · blogging · Fără categorie · lifestyle

New productive day! #30daysofhealthylifestyle & #everydaypost! #Day28

Bunaa, a fost ziua 28 de challange si a fost o zi destul de productiva. Desi recunosc ca a fost destul de greu cu trezitul de dimineata, caci ora 07:00 nu este tocmai ora mea de trezire :)).

Dar dat fiind faptul ca m-am trezit atat de dimineata, am putut sa iau micul dejun cu adevarat, ca un om in toata firea :)). Am avut la micul dejun un aperitiv rece, foarte gustos, de altfel. Nu am mancat chiar tot, ca nu erau toate pe placul meu, insa m-am saturat :)). Ah am mancat si o felie de paine cu gem, tot la micul dejun!

IMG_7175

La ora 13:00 am avut pauza de pranz. Adevarul e ca dupa atata concentrare parca ai mai si manca ceva :)). Am avut la felul unu o ciorba de perisoare, cu muuuult bors :)). Pe placul meu? Da!! De restul nu stiu :)). Felul doi a fost o portie de orez cu o pulpa de pui. Sincera sa fiu am gustat doar pentru ca avea atat de mult usturoi incat nu am putut sa inghit nici macar o bucatica. Felul doi=nota doi :D.

Cina a fost din nou mult prea mult :)). Cartofi la cuptor cu snitel de porc si muraturi. Cartofii nu au fost chiar un deliciu din punctul meu de vedere, insa snitelul a fost cat de cat comestibil :)). Desertul a fost o prajitura cu mar din care nu m-am deranjat sa gust :D. Nu sunt fan prajitura cu mar, totusi…

IMG_7174

Dupa cina am facut o plimbare cu colegii pana in oras si am apucat sa facem cateva poze dragute in parcul acela frumos cu luminite. Adevarul e ca peisajele sunt minunate ♥.  Dupa ce am ajuns inapoi la pensiune am ramas la doua-trei povesti cu toata gasca  iar cum povestile se cam lungesc am ajuns la somn undeva pe la ora 01:00…Proasta decizie, recunosc :)).

15502994_1336915299664862_1891602936_o.jpg
The ”gașca” 😀

Una peste alta a fost o zi draguta, in care mi-am facut noi prieteni si in care am cunoscut niste oameni foarte frumosi! Voi, cum ai petrecut? Pupici :*