Beauty · blog · Cataloage Oriflame · Fără categorie · oriflame · review

Review: The ONE eyebrow marker

Dupa ani lumina postez si eu un review la un produs. Recent in colectia mea de make-up a intrat un produs mai diferit fata de ceea ce foloseam eu si anume un marker de sprancene. L-am vazut in catalogul Oriflame, mi s-a parut interesant si am decis sa il incerc. L-am achizitionat in nuanta brown si este un maro ciocolatiu as spune eu.

img_7059

Aspectul este foarte asemanantor cu cel al tusului The ONE, ambalajul fiind mov la fel ca si restul produselor din aceasta gama. Penita este foarte ascutita si iti da impresia ca poti lucra in detaliu cu ea, insa nu este deloc asa intrucat varful nu este aproape deloc pigmentat. Cel mult poti sa trasezi o linie ajutatoare folosindu-te de varful penitei, insa nici decum nu poti stiliza sprancenele cu el. Pentru a umple golurile din spranceana este nevoie de inclini usor markerul astfel incat sa folosesti partile laterale ale penitei.

img_7060

Ca pigmentatie nu am nimic de comentat pentru ca produsul este unul foarte pigmentat. Culoarea prinde atat pe firele de par, cat si pe piele, iar diferenta se vedere chiar de la prima aplicare. Desigur ca pentru persoanele care au mai multe goluri in sprancene va trebui sa treceti de 2-3 ori peste acea zona ca sa o acoperiti extrem de bine.

img_7061

Rezistenta produsului este una remarcabila, in special daca produsul este fixat cu un gel de sprancene. Am testat acest produs atat cu gel, cat si fara si l-am lasat aplicat si peste noapte ca sa vad in ce masura se sterge. Vreau sa va spun ca am dormit bine mersi cu el si abia daca s-a sters putin in zonele de definitie. Din acest punct de vedere ii dau 10 cu steluta!

Pretul de 29,99 lei mi se pare super accesibil iar daca il prindeti si la oferta consider ca este o afacere perfecta. Raportul calitate-rezistenta-pret este unul imbatabil avand in vedere ca nu trebuie sa retusezi sprancenele de 1000 de ori pe zi.

Din punctul meu de vedere acest produs isi merita banii, merita cumparat iar pentru cele care aveti nevoie zilnic de conturarea minutioasa a sprancenelor, este un must-have.

  • Voi ati incercat acest produs? Care este parerea voastra despre el? Pupici ♥

img_7058

 

Comentarii