Beauty · blending · conturare · conturing · corectoare · estompare · iluminare · ochi · palete

Review/swach: Paleta de corectoare Fraulein38 Magic Touch

Hey!
Astăzi am să vă vorbesc puțin despre paletuța de corectoare de la Fraulein 38, care cuprinde 10 nuanțe după cum puteți observa puțin mai sus (5 nuanțe pentru ilumiare, 2 nunanțe pentru estompare și 3 nuanțe pentru conturare).Fiind o paletă cu o gamă variată de culori pot preciza de la început ca este foarte versatilă.

După cum puteți observa am numerotat fiecare nunață în parte pentru a putea explica mai usor:
Nuanțele 1,2,3,4 și 5 – nuanțe iluminatoare (utilizarea lor recomandată este în zona cearcănelor, pe nas, în zona T și usor pe pomeți). Aceste culori vor da tenului un aspect sănătos, luminos și odihnit, iluminând foarte natural zonele tenului în care a fost aplicat.
Nuanțele 6 și 7 – nuanțe pentru estompare (acoperă cu succes toate zonele cu probleme de pe ten: acnee, puncte roșii, roseaţă, cicatrici, depigmentare etc.). Aplicarea corectă a acestor nunanțe, în special într-un machiaj day by day, va oferi un aspect natural, aproape insesizabil. Aceste două nunanțe pot fi cu ușurință folosite într-un make-up no make-up.
Nuanțele 8,9 și 10 – nuanțe pentru conturare (utilizarea lor recomandată este în orice zonă de conturare a feței). Aceste două culori evidențiază foarte natural zona de contouring, lăsând pielii un aspect natural.


Consistența lor este una foarte cremoasă, fiind ușor de lucrat cu ele iar culorile se întind foarte bine. Blenduirea nu necesită mult efort, nuanțele îmbinându-se perfect. Am folosit această paletuță și pentru mine dar și pentru machiajul altor persoane și pot spune că este aproape imposibil să nu găsești nuanța potrivită fiecărui ten. Consider că având această paletă de corectoare puteți realiza o gamă largă de machiaje: de la machiaje de zi pană la machiaje de seara, de halloween, festive etc.
Cu această paletuță am învățat și eu să îmi conturez fața deoarece culorile fiind atât de cremoase în momentul în care am greșit ceva am putut să revin cu un șervețel umed sau chiar uscat și să corectez.
Demachierea se poate face foarte ușor atât cu șervețele demachiante, cât și cu produse speciale pentru demachiere.
Eu am achiziționat-o de pe site-ul http://www.pensulemachiaj.ro (la prețul de 44,99 lei) însă o puteți găsi și pe http://www.fraulein38.com.
Sper că v-au fost de folos informațiile de mai sus și dacă ați încercat-o aștept părerile voastre. 🙂
Bye!